Back in action!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

And now the moment you've all been waiting for (I hope): ik ben er weer! Na 2 dagen rijden door 5 verschillende landen mag ik jullie gaan vervelen met foto's, verhalen en belevenissen uit den vreemde. Maar ook met wat ik de afgelopen weken gemist heb:

Op nr. 1. (met stip!): Mijn katten! Hoe kan ik toch níet een beetje heimweeïg worden wanneer ik denk aan hun geknuffel, aan hun lieve ondeugendheden, aan hun aanwezigheid? ,

2. Een écht bed,

3. Mijn mama uitgebreid kunnen bellen,

4. De kassière in de supermarkt kunnen verstaan,

5. Op mijn gemak mijn favoriete logjes kunnen lezen en mijn mail kunnen checken,

6. Rond kunnen lopen met ochtendjas & sloffen aan,

7. Mijn éigen toilet (waar áltijd voldoende toiletpapier is en (bijna) nooit remsporen/spetters op zitten) (en al helemáál niet van onbekenden),

8. Privacy,

9. Stadgeluiden,

10. Hagelslag. (Ja, natúúrlijk had ik dat meegenomen, maar één pak is nu eenmaal niet voldoende om een Annibal voor de volle 2 weken van broodbeleg te voorzien ;-))

Ik ga nu lekker in bed liggen, het rijden ging hardstikke goed (mijn 13 jaar oude Suzuki verdient een medaille!! Gewoon de Gotthard-pas doorgereden zonder morren, omdat de tunnel was afgesloten! Enneh, dik 3000 km. rijden in 2 weken vond ik eigenlijk ook nogal prijzenswaardig ;-)), maar het is wel heel vermoeiend, vooral als je de enige in de auto bent met een rijbewijs.. Ik beloof plechtig dat ik morgen zal beginnen met het eerste deel van mijn vakantie-drieluik, maar nu hou ik het écht even voor gezien. Tot dan!

P.S.: Ik heb bijna ál jullie logjes al bijgelezen, maar reageren bewaar ik ook even voor morgen. Sorry!

6 Responses to “Back in action!”

 1. Carrie Says:

  Hoi hoi hoi jullie zijn heelhuids terug.
  En dat allemaal zonde panne met je auto, hij/zij heeft een beauty arregement verdient.
  Het zal werelds zijn je eigen bedje, mijn devies……. nooit verkopen

  Veel lerifs, Mamsl-)

 2. Erica Says:

  Welkom thuis weer!!!
  Heerlijk dat jullie weer heelhuids terug zijn…
  Geniet maar lekker van je eigen bedje!
  Kus!

 3. Jeff Says:

  Italië is een PRACHTIG land, he? :-) Ben inmiddels al weer bijna twee weken terug, maar ik ben nog steeds niet gewend aan Nederland… Ben zwaar verliefd geworden op het land met al haar karakteristieke eigenschappen en echt, zelfs de meest criminele verkeerschaos in Napels doet m’n hartje nog steeds sneller kloppen! Wat een heerlijk eten… wat een schilderachtig landschap… wat een heerlijk weer… en wat spreken ze er bagger Engels ;-)
  Heb er echt een favoriet vakantieland bij, hoor :-) Gelukkig zit er een goede Italiaan in de buurt en is het niet al te koud hier, zodat ik nog even in de stemming kan blijven… maar het zal wel niet lang meer duren voordat ik ‘La Bella Italia’ weer kwijt ben :-(

 4. janneman Says:

  Voldoende beeldschermstraling op doen ;)

 5. Vedat Says:

  Leuk hoor, lig je al in bed. Kan ik je niet eens een nachtzoen geven.

  XX

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Goed he? Binnenkort kom ik idd eens even flink poetsen aan Auto.. Haha, was ik niet van plan nee ;)
  @ Erica: Dank je wel!! (K)

  @ Jeff: Oh man, zeker weten zeg.. Wat een geweldig land! Zwitserland is overigens ook hoog op ons verlanglijstje komen te staan, wat vonden we het daar prachtig.. Haha, het engels is er idd niet al te best, maar ze spréken het er wel.. Terwijl we ca. 10 km. over de Franse grens al niet meer terecht konden met welke taal dan ook, op frans na :P
  Haha, hou maar lekker vast, dat Italië-gevoel :) Wel leuk, dat we dat op ongeveer hetzelfde moment hetzelfde land bezochten ;)
  @ Janneman: Hahaha, you bet! ;)
  @ Vedat: :-(

Leave a Reply

?>