Rennen, vliegen, vallen, opstaan..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Vandaag, toen we terugkwamen van ons bezoekje aan de buren, zei ik tegen Paul "Het is net alsof ik weer een beetje een opa en een oma heb."

Paul keek me aan en zei "nou, daar zat ik ook net aan te denken."

Het was gezellig. Ik had gewild, dat we wat meer tijd hadden gehad om wat langer te blijven. Maar ons bijna-op-vakantie!-rooster wachtte.. Er moest nog een geheugenkaartje voor in de camera, er moest nog allerlei klein kampeergerei, er moest nog schoongemaakt.. Bovendien moest Paul vanavond nog naar school. Dat is, ondanks de grote hoeveelheid dit-moet-nog's en de kleine hoeveelheid tijd, allemaal gelukt, gelukkig. Nu het inpakken nog :-P

Overigens zijn wij nu wel op onze piek van het kampeerders-schap beland: we hebben vandaag een kampeertafel gekocht. Komende vakantie kunnen we dus zelfs spelletjes doen, of aan tafel eten.. Onze kampeer-uitrusting is nu zo goed als compleet (het enige dat we nog missen is een luchtbed; we hebben nu al twee jaar het exemplaar van Paul's zus in bruikleen) en het voelt een beetje alsof we op het punt staan toe te treden tot het selecte clubje waar ook ons beider ouderparen toe behoren (of toe behoorden, in het geval van míjn ouders): de doorgewinterde camping-gangers. Ik ben benieuwd, wanneer we onze lidmaatschapskaart en kortingscoupons op kunnen halen. En misschien volgt er zelfs wel een zilver lidmaatschap wanneer we er dan ook nog een luchtbed bij kopen. Ik stel me zo voor, dat het goud wordt op het moment dat we onze eerste vouwwagen aanschaffen, maar dát is denk ik nog een paar boel jaartjes weg..

************

Toen we thuiskwamen lag er ook nog een briefje voor mij in de bus: er was een pakje afgegeven bij de buren. Blij ben ik 'm wezen ophalen, nog blijer heb ik 'm uitgepakt en nu pronkt hij naast mij op mijn bureau: Pablo is bij mij komen wonen! Pablo is voor mij gemaakt door Luna en ik ben er bijzonder blij mee. Ik denk, dat ik Pablo mee ga nemen op vakantie, zodat ik toch nog een katje heb om mee te knuffelen als ik die drie andere mis..

5 Responses to “Rennen, vliegen, vallen, opstaan..”

 1. Vedat Says:

  Zo nu echt op vakantie, maar wel met de tent en dt is het leukst, vind ik. Wat moet je met een caravan of vouwwagen achter de auto. Als je luxe wilt, kun je naar een hotel gaan of zo’n ding simpel huren.
  Wat leuk, dat je Pablo hebt gekregen. Heeft Luna dat zo maar in een manische bui voor jou gemaakt? Neem Pablo maar niet mee op vakantie, anders blijven er geen knuffels voor Paul over.

 2. Erica Says:

  Ik wil jullie ff een hele fijne vakantie wensen!! Geniet er maar lekker van. Ik hoop dat het weer een beetje meewerkt!
  Hoelang gaan jullie?
  Pablo is cool!!!!!!

 3. Sjoerd Says:

  Nogmaals ontzettend veel plezier en we horen het wel hoe het was :D

  En een Ploesiepoesie.. nog NOOIT van gehoord :D Wel leuk :D

 4. Annibal Says:

  @ Vedat: Haha, nou, ik vond de vouwwagen altijd wel leuk als kind. Ik kan me voorstellen dat het handiger is, wanneer je kleine kinderen hebt. Maar voorlopig taan ik er niet naar en ben ik het met je eens: wat moet ik met zo’n ding? Ik ga lekker met de tent! Haha, die heeft zij voor mij gemaakt, omdat ik dit gevraagd had. Ik vond het zo leuk, wat zij maakte. En voor Paul hou ik altijd knuffels :-)
  @ Erica: Dank je wel!! We gaan ongeveer 2,5 tot 3 weken (misschien minder, afhankelijk van hoe snel ons geld op is ;-)) En lief is ‘ie he? Kus!

  @ Sjoerd: Zeker weten! Misschien zelfs tussendoor soms nog eens.. Haha, maar leuk is ‘ie wel, he? ;) (K)

 5. Jeff Says:

  Geniet van jullie vakantie :-)

Leave a Reply

?>