En dít is ‘m dan..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Ben net terug, was erg gezellig. heerlijk gegeten, fijn bijgekwebbeld, veel gelachen (de kat van mijn broertje is écht een debiel beest!*) en mijn papa heel blij gemaakt met een Zündapp-taart:

Mijn papa zou graag nog eens een keer een echte, oude Zündapp bezitten, maar helaas zijn die tegenwoordig erg gewild en onbetaalbaar.. Dit leek me dus een goede tussen-oplossing.

Verder ben ik vandaag bij de pedicure geweest (mijn voetjes zijn, geheel in vakantie-stijl, weer helemaal slipper-proof), heb ik even op het terras geluncht met vriendin Lynn en kon ik vervolgens ook nog mijn auto ophalen (er was helemaal niets mis mee; na € 35,= te hebben betaald voor de check-up zelf en het bijvullen van olie e.d. kon ik weer op pad – met een grote grijns ;-)).. En nu ga ik lekker slapen, want morgen begint het grote inpakken en huis op orde maken!

*: Shiina mag niet in de tuin zeiken, want dan gaan alle planten dood. Maar shiina wil zo graag in de tuin zeiken.. Dus doet zij dat tóch, zoals het een goed kat betaamt. Mijn moeder dacht er op tijd bij te zijn en sleurde haar uit de aarde; helaas vond Shiina dat geen reden om op te houden met plassen. Oók de typische plas-houding – achterpoten vooruit gestrekt, kop naar voren gestrekt, voorpoten tussen de achterpoten – hield ze gewoon vol in mid-air, hetgeen er volkomen van de pot gerukt uitzag: mijn moeder met in haar gestrekte armen een kat stijf in zit-houding waar een fikse straal onderuit droop..

8 Responses to “En dít is ‘m dan..”

 1. Carrie Says:

  Wat kunnen we samen een mooie taart maken he, misschien word je nu wel bedolven onder de bestellingen.
  Maar geslaagd is hij wel. Bij de chinees was het bere gezellig moeten we eigenlijk vaker doen.
  Jammer hebben we geen foto van de Shiina aktie van vanavond, voorlopig zal ze zich wel bedenken hoop ik voor weer z’n aktie.
  Veel liefs, Mams l-)
  Wat zal het rustig zijn zonder jouw verhalen de komende weken

 2. B.A.R.T. Says:

  Het taart verhaal vons ik verfrissender :-)

 3. miek Says:

  meesterlijke taart! als ie zo lekker is als ie er uit ziet… hmm!

 4. Vedat Says:

  Wat heb jij een mooie taart gemakat zeg. Ik kan me wel voorstellen, dat jouw vader gek is op de oude Zündapp, dat zijn er veel. Je moet er plezier in hebben, want je haalt natuurlijk wel achterhaalde brommers in huis.
  Wat een leuk kat zeg. Is jouw moeder niet nat gespetterd? Vind ik eigenlijk wel een beetje jammer, maar als je moeder kattenkruid in de tuin zet, dan is het probleem over hoor.
  Wat leuk, dat je nu met vakantie kunt en nog voetjes hebt om een slippertje mee te maken.

 5. Annibal Says:

  @ Mama: Haha, nou, voorlopig niet, want morgen gaan we lekker weg! Vond het ook heel erg leuk, moeten we zéker vaker doen :) Paul zei nog tegen me, dat hij het erg naar zijn zin had gehad toen we thuiskwamen. Hihi, ik hoop voor jullie van niet nee.. En ik dénk eerlijkgezegd dat er zo af en toe tóch wel een logje zal verschijnen afhankelijk van waar we zijn.. Ik denk niet dat wij een internet-café zullen kunnen weerstaan ;)
  @ B.A.R.T.: Haha, ik ook ;) Maarja, ook dit soort dingen moeten wereldkundig gemaakt worden he? ;)
  @ Miek: Dank je :) En ik hoop te kunnen laten proeven hoe mijn taarten/cake-jes smaken op de volgende meeting :)
  @ Vedat: Dank je :) En mijn papa zou dat wel aankunnen denk ik, dat is een sleutelaar pur sang. Vind hij geweldig, zo’n brommer op de weg houden. Haha, mijn mama hield het gelukkig droog, maar erg charmant was het niet nee. Is dat zo? Dank voor de tip!

 6. Martine Says:

  Och jee, jij bent écht een kunstenares! Unbelievable! Petje af!
  (ik ben heel blij dat jij onze geboortetaart gaat maken)
  Fijne vakantie en tot mails! Liefs, Martine.

 7. Annibal @ Martine Says:

  Haha, och, het valt wel mee hoor :) Maar ook op jullie taart zal ik érg mijn best doen hoor! Dank je wel, we mailen! Kus!

 8. Jeff Says:

  Dat Shiina-verhaal is meesterlijk natuurlijk…

  Al geeft het voor mij maar weer eens aan dat ik totaal niets met huisdieren heb en ook nooit zal krijgen ook ;-)

Leave a Reply

?>