Ooievaart

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (4)

Omdat ik vandaag wegens ziek naar huis weinig spannende dingen te melden heb, kan ik jullie mooi vertellen over iets, waar ik afgelopen weekend erg van heb genoten.Onze vriendin Lynn, zelf als vrijwilligster werkzaam bij de Ooievaart, liet haar vrienden, ouders en zus ter viering van haar verjaardag een rondvaart door de grachten van Den Haag maken, compleet met gids, drankjes en taartjes. En dat was leuk!! Anderhalf uur lang vaar je door Den Haag, zie je de stad op een andere manier dan anders en hoor je de leukste wetenswaardigheden. Geweldig, om mijn stad eens vanaf een héél ander gezichtspunt te bekijken. Ineens vielen me dingen op, die ik anders nooit zie. Ineens kwam ik erachter, dat je daadwekelijk een écht rondje door Den Haag kunt varen en ineens kwam ik erachter, dat er plekken in Den Haag zijn, waar je écht alleen maar met een boot kan komen. Ineens ook, was ik jaloers op die ene vriend, die al een paar jaar een bootje heeft en er lustig op los vaart binnen de Haagse wateren. Ik ga dit zéker nog eens doen! Of misschien kan ik vriend Yvo nog eens charteren voor een extra rondvaartje door Den Haag. Wellicht zelfs, bij wat beter weer, want dat was helaas het enige dat zich die dag te wensen overliet..

4 Responses to “Ooievaart”

 1. Vedat Says:

  Dat is ook heel leuk door alle wateren in Den Haag varen. Je moet wel de weg weten, want soms ligt er ineens een blak over het water om doorvaart te belemmeren. Maar Annibal, vorig jaar heeft Lynn toch ook een rondvaart gemaakt?

 2. Kirs Says:

  Klinkt wel leuk, zo’n rondvaart. Heb er in Den Haag nog nooit een gevolgd. Maar de (binnen en buiten) dieze in Den Bosch ben ik al wel eens met een bootje begaan. Wat overigens echt een aanrader is als je ooit naar de Brabantse hoofdstad komt.

 3. J. Says:

  Leuk om je eigen woonplaats eens op een andere manier te bekijken.

 4. Annibal Says:

  @ Vedat: Dat hebben we met deze rondvaart niet gehad, die weten natuurlijk precies waar ze varen moeten :) Klopt, maar dat was zonder haar verjaardagsgasten :)
  @ Kirs: Is een aanrader! Oh, dat ga ik onthouden, voor als we weer eens een dagje Den Bosch gaan doen :)

  @ J.: Zeker weten! Was echt positief verrast over hoe leuk dat eigenlijk is. Ik had een beetje het ‘dat is voor toeristen’-gevoel, maar dat is helemaal niet!

Leave a Reply

?>