Oepsie

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (3)

Met een zware kattenbak kun je niet goed mikken. Wanneer je die zware kattenbak op z’n plek wil manouvreren kan het zijn dat je één van de flessen wijn, die bij gebrek aan een betere plek altijd náást de kattenbak op de grond staan, omgooit. Bij het omgooien van die fles wijn is de kans aanwezig dat die fles breekt, wanneer deze de plavuizen raakt. Wanneer de fles breekt, is het mogelijk dat deze ook echt versplintert. Als de fles versplintert heb je een probleem. Vooral wanneer de inhoud van die fles wijn zich binnen een mum van tijd onder de koelkast en de vriezer weet te manouvreren.

Hmpf. Heb ík weer.

3 Responses to “Oepsie”

 1. Carrie Says:

  Zo te zien gaat het niet naar wens vanavond, dat word dus keuken legen schoonmaken en weer inruimen.
  Ik snap dat je de avond ander had gepland. Of je moet wijn lekker vinden qwa reuk.succes meissie
  Veel liefs, Mams
  :-P

 2. Vedat Says:

  Dan hoop ik maar voor jou, dat het witte wijn is, want rode wijn mag niet eens zo laag staan, tenminste als je van plan bent die te gaan drinken. Rode wijn hoort hoog te staan en het liefst in de kamer, zodat je die ook werkelijk op kamertemperatuur kunt drinken. Dit even tussendoor, Annibal.

  Maar dat die flessen kapot kunnen vallen, omdat ze bij de kattenbak staan, dat is wel heel erg jammer. De oplossing is dus toch, zoals Paul al een keer heeft gedaan, de katten in het stereomeubel laten slapen.

 3. Annibal Says:

  @ Mama: Nou, het is redelijk goed gelukt.. Maja, het blijft natuurlijk wel een tijdje geurig ;)

  @ Vedat: Het was inderdáád gelukkig witte wijn.. Ik drink niet zo vaak rood, daar heb ik nog niet echt een smaak voor, terwijl ik wit nu sinds een paar jaar erg aardig kan waarderen. Haha, een andere oplossing is misschien een ander plekje voor de wijn zoeken ;)

Leave a Reply

?>