Geen zin

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Ik heb vanavond een afspraak, maar ik heb geen zin. In ben ongesteld, mijn lijf doet zeer, ik heb last van mijn nek en ben erg moe (krijg je ervan als je tot ’s-avonds laat aan het updaten bent). Het vervelende is, dat deze afspraak al meermaals is verzet (overigens niet door mij), dus het is een beetje lullig om af te bellen. Toen de vriendin in kwestie vanmorgen dan ook sms-te met de vraag “bioscoopje pakken?” voelde ik me eigenlijk te bezwaard om terug te sms-en, dat ik de afspraak wilde verzetten.

Tóch maar een film uitgezocht, kaartjes gereserveerd, tijd afgesproken. En nu heb ik lood in mijn schoenen, temeer omdat ik nu al weet dat we zéker tot een uur of 12 zoet zijn. En dan nog naar huis.. Maarja, eerder afspreken is ook geen optie. Hoe moet ik in Godsnaam om half zeven al in de stad zijn, terwijl ik de katten (konijnen? Wordt vervolgd!) nog eten moet geven, zelf nog moet eten, om half 6 pas vrij ben en een half uur fietsen (3 kwartier met de auto) van de stad af woon?

Soms zit het mee, soms zit het tegen. En soms zit ík tegen…

8 Responses to “Geen zin”

 1. Vedat Says:

  Ga je verhuizen, weg uit het centrum, spreek je weer af in het centrum. Hier snap ik dus helemaal niets van. Ook snap ik niet waarom je pijn in je nek hebt, als je ongesteld bent en al helemaal niet, hoe je van die spelletjes ongesteld kunt worden. Nog een spelletje waar je doodziek van kunt worden, Annibal?

 2. Carrie Says:

  Vervelend dat je vandaag niet lekker in je vel zit.
  Ik hoop morgen wel, doe rustig aan dan lukt het misschien beter.

  Veel liefs, Mams:-.

 3. Nienke Says:

  En het meest achterlijke is: zodra die menstruatie vordert, krijg je steeds minder last van jezelf, en zit er steeds minder tegen. Het is niet eerlijk ;-D
  (ik heb makkelijk lullen, want ik ben volgende week pas weer aan de beurt).

 4. Erica Says:

  Tja soms zit dat idd allemaal tegen.
  Ik hoop dat je toch een leuke avond hebt gehad.
  Hoe was de film??? En naar welke ben je geweest??

 5. Jeff Says:

  Soms moet je iets doen waar je geen zin in hebt… om er later achter te komen dat het toch best de moeite waard was :-) En soms moet je ook gewoon besluiten om bepaalde dingen ECHT uit te stellen, omdat het nog kanslozer afliep dan je van tevoren gevreesd had…

  Hoop uiteraard dat je op dit moment gewoon spijt hebt gekregen van de toon van je logje en dat je genoten hebt! Welke film is het geworden?

 6. Sjoerd Says:

  Ik denk dat een knuffel wel op zijn plaats is :)

  *KNUFFEL!!!*

 7. Annibal Says:

  @ Vedat: Nou zeg, jij weet wel hoe je een meidje moet troosten als ze zich rottig voelt.. ;) En welk spelletje bedoel je? Met updaten bedoelde ik wat ik in mijn vorige logje omschreef..

  @ Mama: Komt wel weer goed.. Het was gewoon ff zo’n dag, zeg maar :) Xxxx

  @ Nienke: You know it.. Ik heb zelf altijd het gevoel dat ik de eerste 3 dagen echt óveral last van heb, en dat het daarna (qua alles behalve dat ene) al zo’n beetje voorbij is. Gisteren was de tweede dag, dus dan weet je het wel ;) Sterkte volgende week ;)

  @ Erica: Je kent het wel jah ;) Maar over de film ga ik (als het lukt zodadelijk, anders vnvnd) snél een logje schrijven!

  @ Jeff: Gelukkig bleek gisteravond typisch een geval van het eerste, dus dat was fijn :) Dank je wel lieverd.. Het had nog wel een iets onaangenamer staartje, maar dat was volgens mij geheel en al te wijten aan hormonaal gezeik ;)

  @ Sjoerd: Yay :-) *knuffel* Jij bent lief :)

 8. tica Says:

  je ziet dat het achteraf soms juist heeeeel goed is geweest om je gedachten even te verzetten! Gelukkig maar

Leave a Reply

?>