Schoon

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Ik heb soms van die momenten dat ik ineens een aanval van goed huishoudelijk gedrag krijg en dan is zomaar ineens ons huis blinkend schoon. Vaak beginnen die momenten op de meest onmogelijke tijden (zoals wanneer je naar de keuken op weg was om je avondeten klaar te gaan maken), maarja.. Ik zal niet klagen, dat een dergelijk moment zich vanavond voordeed, want nu hoef ik tot aan vrijdag waarschijnlijk maar weinig te doen behalve een beetje bijhouden en daar houden Annibal’s van ;)

En verder? Verder heb ik weinig te melden, eigenlijk. Ik ben met mijn broertje naar de stad geweest (hetgeen, zoals altijd, érg gezellig was), ik ben helemaal fan van mijn nieuwe computerspelletje (de vierkante oogjes laten nog op zich wachten; ik ben erin getraind die zo lang mogelijk uit te stellen) en Paul sms-te vandaag dat zijn kamp goed gaat en dat de kindjes lief zijn. Op het balkon heb ik vanmiddag zelfs nog even een half uurtje gewerkt aan mijn missie van deze zomer: het verkrijgen van enig pigment op mijn benen (en op diezelfde plaats trachtten de katten te werken aan hún missie van deze zomer: het opeten van de balkonplanten). Mijn weekend kabbelt nog héél eventjes rustig door, en ik vind het prima!

6 Responses to “Schoon”

 1. Jeff Says:

  Het verkrijgen van enig pigment op je benen… Die Annibal toch ;-) Da’s ook al jarenlang een missie van mij, maaruh, als het er niet in zit, dan zit het er echt niet in, hoor! Zoals je weet ben ik de blankste temidden van een kolonie pinda’s en m’n hele familie is inmiddels weer poepiebruin… en ik? Ach, ik kan in de zon spartelen totdat ik een ons weeg, maar ik blijf een beetje rossig en onder de sproeten, as usual dus… Heb het al opgegeven en neem de domme opmerkingen over m’n bleke huidje maar gewoon voor lief ;-)

  Troost je trouwens… de huidkanker-look is weer UIT aan het raken in het modewereldje; een gezond blosje op de wangen alleen wordt weer helemaal in… Alleen heeft pauper-Nederland dat nog niet echt door… Maar daar wilde je toch al niet echt bij horen, toch? ;-)

  *knus*

 2. Carrie Says:

  Huis schoon kleurtje op de benen ………valt er nog meer te wensen??
  Mams l-)

 3. Vedat Says:

  En de rest van de week doet jouw baas een beroep op jou? Arme Annibal, maar je kunt e in ieder geval helemaal op jouw werk concentreren nu.
  Waar ik wel heel benieuwd naar ben is die katten van jou. Je hebt het er telkens over, maar weet je zeker, dat het katten zijn. Kunnen het ook konijnen zijn, die houden namelijk van groenvoer.

 4. Vedat Says:

  Even nog een kleine aanvulling. Als een kat en een konijn gevild zijn, dan kun je het verschil niet zien. In de oorlog werden katten wel voor konijnen verkocht door de poelier.

 5. Janneman Says:

  Ik had van de week ook zo een dag en nu ga ik het proberen bij te houden. Daarvoor heb ik mijn mannu ook ingeschakeld. Het heeft geen zin als de een he tbijhoudt en de anderr niet. Het lijkt te lukken. :P

 6. Annibal Says:

  @ Jeff: Haha, nouja, dat ‘enig’ mag ook met flinke ruimte genomen worden, zeg maar ;) Hoewel ik, geloof het of niet, ECHT ECHT ECHT een beetje bruin ben op mijn armen! Komt gewoon van vele malen achter elkaar in de schaduw zitten op balkon, want de zon ziet mijn huid nauwelijks (zoals je weet heb ik zonne-allergie).. En nee, daar wil ik liever niet bijhoren ;) Maarja, de ik-ben-bijna-doorzichtig-look vind ik ook zo saai worden na al die jaren..

  @ Mama: Weinig! Ben blij! (tenminste, nú weer even wat minder, maar dat leest u hierboven maar ;))

  @ Vedat: Yupyup, helaas wel. Hoewel ik mijn werk niet naar vind, ofzo. Maar toch. Vroeg mijn bed uit vind ik altijd heel lastig. Haha, nou, daar wilde ik dus een logje over schrijven. Maarja. Dat komt dan nog wel een keer. Ooit.

  @ Janneman: Hehe, dat is zó waar.. Maar meestal gaat dat bij ons ook wel erg goed hoor, maar met die warmte viel het even tegen. En tja, nu moet ik het een weekje alleen doen en da’s ook lastig ;)

Leave a Reply

?>