Is ik weer!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Jammer, jammer, jammer, al die leuke/spannende/ontroerende logjes in mijn hoofd zijn daar helaas ook gebléven. Over een barbeque bij mijn ouders (erg gezellig), een dode meneer bij de tramhalte (erg naar, ik had te doen met zijn mogelijke vrouw en/of familileden), een hoop dode kinderen op de voorpagina’s van alle kranten (sprakeloos), over de omslag in het weer (hoera!), een kadobon van maarliefst € 200,= (te besteden bij een on-line computerspelletjes- winkel).. Jullie zullen het met een ouderwets “hier ben ik weer!”-logje moeten doen. Bij deze dus… ;)


Misschien kan ik de volgende keer wat meer vertellen over bovenstaande onderwerpen, maar nu ga ik even aan de slag met het diner. Een vriendinnetje van de sportschool komt zo namelijk gezellig bij ons eten!

6 Responses to “Is ik weer!”

 1. Carrie Says:

  Haaaaaaaaa daar is ze weer, welkom meissie.
  En ik wil wel graag de dingen van afgelopen dagen horen zoals een kadobon enzo.
  Veel liefs,
  Mamsl-)

 2. Erica Says:

  Daar is ze weer!!! Jaaaahhh! Hij is fijn.
  Wat een onderwerpen allemaal. Hopelijk lezen we er alsnog over.

 3. Jeff Says:

  Bijbehorende plaatje zelf gemaakt?

  Welcome back overigens :-)

 4. Vedat Says:

  Nou jij ook een hallo. Eet eerst maar rustig, maar daarna wens ik wel uitgebreide verslagen over alles. De KPN, de man bij de tramhalte, die zich dood is geschrokken van jou, wat de omslag met het weer bij jou heeft gedaan en er komen nog veel meer eisen. Dek je maar.

 5. Kirs Says:

  Hi An,
  Terug!! :)
  Ik zla je zo ff mailen met data voor een data.

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Haha, dank u wel :) Dat komt inderdaad nog wel, stukje bij beetje.. Xxxx

  @ Erica: Hihi, nou, hierboven ben ik alvast een beetje begonnen :)

  @ Jeff: Haha, nee, I wish ;)

  @ Vedat: Grin, ik lust je uitdagingen rauw, hoor ;) Hierboven ben ik maar vast begonnen, ok?

  @ Kirs: Jaaaaaahhh, relaxed! Zie ze strax wel verschijnen ;)

Leave a Reply

?>