Het kan verkeren

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (10)

Zo heb je een geweldige bui en een geweldige dag, zo zit je een dag later een flink potje te janken op de bank. Mijn examen-uitslag is binnen en je raadt het al: ik ben weer eens hardstikke gezakt. Geweldig detail voor mijn zelfvertrouwen is daarbij, dat mijn collega (die nog niet eens half zo lang met deze opleiding bezig is als ik) wél is geslaagd. Ik voel me dom en wanhopig. Ik weet het niet meer. Ik heb me de tering gestudeerd, ik heb cursussen en trainingen gevolgd, ik heb examen-opgaven geoefend als een gek, ik heb zelfs homeopatische anti- zenuwachtig-pilletjes aangeschaft (terwijl ik altijd het idee heb dat mijn zenuwen me niet echt heel erg in de weg zitten ofzo), maar het lúkt me gewoonweg niet. Misschien moet ik het bijltje er maar eens bij neergooien. Zo vreselijk moeten zwoegen voor een fucking 4.8… Ik weet het gewoon écht niet meer. Ik leer doorgaans zo makkelijk. Ik was zo goed, bij mijn laatste examentraining. Waarom-de-fuck lukt het me dan verdomme niet???

10 Responses to “Het kan verkeren”

 1. Vedat Says:

  Ach wat jammer nou, Annibal. Weet je, sommige dingen liggen je en andere weer niet. Het is misschien gek geegd, maar je moet ook geen examen doen voor iets waarvoor je hebt moeten zwoegen. Uit het zwoegen blijkt al, dat je de materie niet beheerst. Je kunt dan natuurlijk wel slagen, maar je bent met iets bezig, dat misschien niet voor jou geschikt is of er speelt iets anders. Bij jou was dat de verhuizing, het feest en weet ik waar je allemaal druk mee was. Geen opleiding kun je maar even tussendoor doen.Zet alles opzij en concentreer je alleen op de studie, dan slaag je zeker.

 2. Erica Says:

  Hee wat klote voor je zeg!
  Is er nog de mogelijkheid voor een her-examen??
  Hug!

 3. Kirs Says:

  Echt klote An!! :(

 4. B.A.R.T. Says:

  Maar opgeven is ook zoiets… je komt er vast wel!

 5. Cath Says:

  Wat een shitzooi!! Ik wilde dat ik iets kon doen.

  Misschien is even stoppen/laten rusten inderdaad niet zo’n gek idee? Dan haal je de druk er een beetje van af..
  Sterkte meid, jank maar lekker – dat lucht iets op!

 6. Carrie Says:

  SSSSSSSHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTT
  Hier word je toch niet goed van, sorry meissie laat het maar even mooi liggen na je vakantie maar eens gaan bedenken wat je wil gaan doen, opnieuw of het papiertje laten voor wat het is.
  Veel liefs, Mams XXX:’-)

 7. Mémé Says:

  Hi lief!

  Wat kut dat je nou weer gezakt bent. maar je wist het toch al wel? maar het blijft kut als je eindelijk de bevestiging hebt van iets dat je al wist. Maar je gaat wél naar lowlands! ik ga in dit soort situaties altijd een liedje zingen. Always look on the bright side of life. if life seems johnny rotten, there’s something you’ve forgotten.
  laat het eventjes gaan. Ga genieten van je welverdiende lowlands en vakantie (misschien kan je een tussenstopje maken bij mijn mama!). En ga daarna kijken of je ermee verder gaat. of misschien zie je wel een andere leuke opleiding!
  heb je de dingen die ik je doorgestuurd heb, nog gekregen?
  nou liefje, take it easy. neem een drankje, stap in je boot en geniet van het weekend!
  dikke kus, en ik zie je maandag!

 8. Janneman Says:

  Dat is echt zwaar balen.:,-( [-(
  Misschienmoet je eerst eens uitzoeken waar het aan ligt. Snap je echt de stof niet of heb je eenblackout tijdends de examens? Is er een mentor of docent. of zo waar je terrecht kunt voor advies

  sterkte!!

 9. Annibal Says:

  Dank jullie wel voor de lieve reakties allemaal! Ik voel me al wel weer wat beter, maar ik heb vrijdag wel écht even flink in een dip gezeten.. Ben blij dat iedereen zo lief voor me is, dat help tóch :-)

 10. Martine Says:

  Hè bah, wat naar! *&!%#^%!^@*^#*!@! Ik leef met je mee hoor!!!

Leave a Reply

?>