De stad in

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Vandaag moest ik mij, ondanks de warmte, toch maar richting de stad begeven. Ik had een cadeau nodig voor een jarige vriend, die wij zaterdagavond op gaan zoeken. Omdat wij zaterdag overdag al bij Paul’s ouders zijn om hun vakantiefoto’s te bekijken en ook Paul’s papa wat verlaat te kunnen feliciteren met zijn verjaardag, zat er niets anders op dan gebruik te maken van de koopavond. Gelukkig stond ik daarin niet alleen: ik kreeg versterking van mijn lieve broertje.

Meteen vanuit het werk ben ik naar de stad gefietst, waar wij samen het lijstje van winkels dat wij wilden/moesten bezoeken afwerkten en we tussendoor even een Mac-je pikten. Om zeven uur waren we (gelukkig) alweer klaar en trokken we weer huiswaarts, waarna we bij Wim thuis de kat, de vogel en de planten eten gaven. Vervolgens fietsten we door naar mijn huis om aldaar op het balkon van een ijsje te genieten. Geweldig, want ondertussen droop het zweet van onze lijven… Ookal ben ik gisteravond niet wezen spinnen, om beweging zit ik ook met dit weer dus niet verlegen ;)

5 Responses to “De stad in”

 1. Martine Says:

  Met deze temperaturen kun je behoorlijk opzien tegen eenvoudige handelingen zoals het kopen van een cadeautje hè? Gistermiddag en -avond had ik zelfs geen puf meer om even naar boven te lopen om iets op te halen. Steven wilde graag koken voor onze gasten en heeft wel een half uur vanuit zijn luie stoel geroepen: “Ik ben bezig met opstaan hoor mensen, het duurt alleen even!” ;-)

  Is het een leuk cadeautje geworden? Liefs! Martine.

 2. Cath Says:

  Ik ben ook benieuwd naar het cadeautje..

  Ennuh: zomers shoppen betekent bij mij altijd veel terraszitten :D

 3. Vedat Says:

  Het zal nu wel verder fietsen zijn naar de stad dan vroeguh. Ik geloof graag, dat je niet droog aangekomen bent.
  Maar Annibal, wat geef jij de planten toch in Godsnaam te eten?

 4. Annibal Says:

  @ Martine: Zéker weten! Zondag lees je er álles over ;)

  @ Cath: Zondag komt het hele verslag (incluis het kado voor mijn schoonvader) ;)

  Hehe, bij mij betekent het meestal “zo snel mogelijk je lijstje afwerken”..

  @ Vedat: Nogal jah, dat valt best tegen.. Vooral met fikse tegenwind, zoals gisteren op de weg terug. Haha, mijn plantjes eten water en pokon en soms van die mest-korreltjes. En die van jou??

 5. Vedat Says:

  Annibal, mijn plantjes hebben het nog erger dan iemand in de gevangenis. In de gevangenis krijgen ze tenminste nog water en brood. Mijn plantjes krijgen alleen maar water.

Leave a Reply

?>