Boot

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (9)

Mijn spinning-les van vanavond was afgelast. Logisch, want in dit weer is het écht geen doen om loos te gaan op de fiets; je verliest zó veel vocht, dat kán alleen maar uitlopen op een heftige hoofdpijn..

In de plaats van fietsend heb ik de avond met mijn lief doorgebracht in onze rubberboot, gevuld met lekker koel water. Fijn!! Volgens mij is dit écht de enige manier om mij een beetje vrolijk te houden, want van dit weer word ik er écht niet aardiger op ;)

(Overigens; Michel, mocht je dit lezen: Ik wilde in navolging van jouw tip het voorstel doen de rubberboot op te graven uit de kelder, maar toen bleek mijn lief zélf al op het lumineuze idee te zijn gekomen en dat de opgraving reeds was verricht. Tóch dank je wel voor de tip..)

9 Responses to “Boot”

 1. Vedat Says:

  “Jemig, wat een leuke foto,” dacht ik, maar toen ik jouw logje las, kreeg ik door, dat het eigenlijk om de boot ging. Goed idee van jouw lief om een foto van die boot te maken.

 2. Annibal @ Vedat Says:

  Hehe, nouja, het gaat om de verkoeling die daar te vinden was voor ons, dus dat klopt wel ;) Maar dank je wel :)

 3. Matthé Says:

  Dit is ook echt een idee. Misschien ga ik dit vanmiddag ook wel even doen.

 4. Cath Says:

  Leuk hoor, al die badjes en bootjes op het balkon-tips :)

  Ennuh: ik heb trouwens een Nieuwe Link, check maar even. En wil je hem aanpassen bij jouw links?

  Thanks! Kus, Cath
  http://weblogs.bnn.nl/poes

 5. Janneman Says:

  SNIK We hebben niet eens ruimte voor een boot. BRUL :’-)

 6. Annibal Says:

  @ Matthé: Goed plan!

  @ Cath: U is aangepast hooj :) Ennuh.. Jij ook in bad? ;) Kus terug!

  @ Janneman: Ook niet binnen? :-(

 7. Martine Says:

  Dat ziet er lekker uit, zo in je rubberboot op het balkon! Was dat idee van Michel? Super!

  Jij wordt niet aardiger van dit weer? Ik ook niet. Grom! Helemaal nu ik heb begrepen dat de hittegolf zeker nog tot midden volgende week duurt. Gadver! Veel mensen zeggen dat ze niet willen klagen over het weer, maar ik doe het lekker toch! Bah bah en nog eens bah!

 8. B.A.R.T. Says:

  Geen bad, geen boot, geen balkon… alleen een verfrissende douche (geen foto’s van ;)

 9. Annibal Says:

  @ Martine: Is inderdaad een érgstige aanrader hoor ;) Hehe, Michel is er in log-land mee begonnen, hoewel Paul dit al een paar jaar in de planning had. De rubberboot is al 3 jaar oud, maar nu pas voor het eerst in gebruik, zeg maar ;) Whahaha, mee eens!! Hartgrondig mee eens!!

  @ B.A.R.T.: Oh, maar da’s ook fijn!

  Niet? :-(

Leave a Reply

?>