Baaldag

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Uilig staarde mijn spiegelbeeld terug, toen ik me éindelijk mijn bed uit had weten te slepen. Ineens herinnerde ik het me weer: ik kon gisteravond mijn mascara er niet goed afkrijgen door de warmte (ik had natuurlijk gesport). Zachte mascara van je ogen wassen gaat dan maar tot op zekere hoogte. Nu dus maar even een wattenstaafje nat maken en de donkere rand onder mijn ogen vandaan poetsen. Maar hij gaat niet weg, die donkere rand. Het ís helemaal geen mascara, die donkere rand. Er zat wel een klein beetje, maar niet als oorzaak van die zwarte plek onder mijn ogen. Maar die zwarte plek is dan ook exact in overeenstemming met hoe ik me voel: as if I’ve been hit by a car.

Meteen weet ik het: vandaag wordt hel. Ik zou willen, dat mijn werkgever ook baaldagen uitgaf…

8 Responses to “Baaldag”

 1. Cath Says:

  oefff.. succes dan maar vandaag!
  Misschien helpt het dat het bijna weekend is??

 2. Vedat Says:

  Nou heb je zo’n leuke digitale camera. Nou maak je van alles foto’s. Waar is de foto van dat oog? Daar baal ik nou van, dat je dat niet hebt gedaan. :)

 3. Carrie Says:

  Ik hoop dat je vandaag toch nog doorgekomen bent.

  Veel liefs, Mams:-.

 4. Jeff Says:

  Ik had afgelopen dinsdag zo’n dag… Je voelt je al niet lekker in je vel en ja hoor, juist die dag wordt door je baas uitgepikt om je voor de volle 100% te narren over iets dat niet in je macht ligt… maar wat je toch maar WEL even voor elkaar moet boksen… Was vandaag dan ook even bang voor weer zo’n dagje, maar wonder boven wonder scheen het zonnetje :-)

  Hoop dat je vandaag hebt kunnen doorbijten, want geloof me, morgen is het weer helemaal anders en happier :-)

 5. Martine Says:

  Ah gos, meid! En, is het echt zo’n hel geworden of viel het mee? Ik hoop dat laatste voor je!

 6. Annibal Says:

  @ allen: dank jullie wel voor jullie lieve reakties! :-)

  @ Vedat: Hehe, tja, dát gaat natuurlijk niet met zulke erge wallen.. ;)

 7. Vedat Says:

  Woordenboek: Dat gaat niet betekent, dat wil ik niet; Zo wil ik mij niet aan de wereld tonen. :)

 8. Mémé Says:

  hihihi, en dat had ik nou op 1 januari.. met demakeupjes en makeup remover aan de poets, om er na 5 minuten achter te komen dat die mascara allemaal al weg is, maar dat je er gewoon extreem verlept uitziet. Ik ken het gevoel :-)

  tot donderdag!

  kus

Leave a Reply

?>