Lost & found

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Grappig, hoe dingen soms lopen. De ene keer verlies je iets, de andere keer vind je weer iets anders. Vandaag had ik daar wel heel letterlijk last van en ik kan er nog steeds met mijn pet niet bij. Toen ik vanochtend opstond, besloot ik dat ik vandaag graag ‘iets aan het huis’ wilde doen. De rest van het weekend komt het er niet van, vandaag was ik toch vrij en er waren genoeg kleine klusjes waar met relatief weinig inspanning/tijd een groot resultaat te behalen valt. Het met witsel bijwerken van een paar lelijke plekjes op de muren in de keuken en de woonkamer stonden hoog op mijn prioriteitenlijst, dus vond ik dit een mooie gelegenheid om met kwast en latex in de weer te gaan. Maar helaas, dit idee is niet meer uit de planningsfase gekomen: de nog helemaal volle 10-literbak latex die wij nog hadden staan is verdwenen. Foetsie. Weg. Ik snap er geen jota van. Het is geen miniscuul over-het-hoofd-zie-dingetje, ofzo. Na een zoektocht van bijna een half uur besloot ik: dit gaat ‘m niet worden. Er is nog maar één plaats waar die bak kan staan, en dat is tussen de puinzooi in de studeerkamer-to-be, maarja.. Om dát uit te zoeken zal ik die kamer eens grondig moeten opruimen.

Over op plan B dus: het opruimen van de studeerkamer. Spullen uitzoeken, dozen leeghalen, losse troep in dozen proppen, kleding uitzoeken en weggooien, alles herschikken.. Het ging geweldig, de kamer ziet er een heel stuk toegankelijker uit, ik vond mijn naaidoosje en mijn spatels terug (beiden waren spoorloos verdwenen sinds de verhuizing en werden érg gemist), maar de bak latex ben ik niet tegengekomen. Zal wel bij de Nijntje-theelepels staan, die tijdens onze housewarming zijn verdwenen. Zwaar irritant, want nu kan ik nog steeds niets met die bijwerk-plekken. Maarja, spoorloos is spoorloos. Misschien een foto van Bakkie Latex zoeken en op pakken melk laten drukken?

7 Responses to “Lost & found”

 1. Carrie Says:

  De kelder was geen optie om de latex te zoeken en/of vinden???
  Volgens mij was hij daar heen verhuisd als ik me goed herinner!
  Maar ik ben ook maar een eenvoudige ……. 50+
  Veel liefs, Mams>-)

 2. Annibal Says:

  Whahaha, 50+ of niet, u bent gewoon dezelfde mama hoor ;) Maar nee dus, heb de hele kelder overhoop gehaald, heb in de meterkast en de ketelkast gekeken, heb dus de hele studeerkamer opnieuw ingericht, maar Bakkie is spoorloos :-(

 3. Carrie Says:

  Meegegeven aan Suus???

 4. Vedat Says:

  Die grote bak met Latex hebben ze vast in de keuken gezet en daarna het keukenblok er omheen gebouwd. Wedden??

 5. Jeff Says:

  Hoe krijg je het in godsnaam voor elkaar? :-P

  Al IN de kattenkindjes gekeken? ;-)

 6. Annibal Says:

  @ Mama: Nee, dat moest nog, want ze kreeg het niet mee op de fiets..

  @ Vedat: Hehe, kun je je nog herinneren dat we tot een week geleden geen plint hadden en dus vrij uitzicht onder de keuken hadden?

  @ Jeff: Hahaha, ik heb nog geen vierkante kat zien lopen, dus dan had op z’n minst de bak waar het in zat over moeten zijn gebleven ;) Hoe ik het voor elkaar krijg weet ik eigenlijk niet, ik schijn een natuurtalent te zijn :-P

 7. Janneman Says:

  Hihi, irritant he? Nijntje theelepels? leuk. ikbegin een nijntje tik te ontwikkelen doordat mijn dochter helemaal verliefd is op nijntje.

Leave a Reply

?>