Honger…

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (3)

Ik heb al sinds zaterdag trek. Zaterdag kwamen namelijk mijn taart-bak-benodigdheden binnen… Sindsdien brand met name de marsepein in mijn gedachten. Yummie! Strakjes, als we hebben gegeten, ga ik mijn eigenste verjaardagstaart bakken en in elkaar knutselen. Heb er nu al trek zin in :) Voor zaterdag (dan geef ik mijn feestje) ga ik er trouwens nog eentje maken. Good times coming up next, dus.

Strakjes, vanaf 00.00 uur, zijn jullie uiteraard welkom om de taart virtueel op te komen eten. Later!

3 Responses to “Honger…”

 1. Vedat Says:

  In Doetinchem zeggen ze: “Ik ga eiges een taart bakken.” De vorm is in ieder geval goed en dan bedoel ik hoog genoeg.

 2. Carrie Says:

  Mag ik weer gooien????………………

  Veel liefs, Mams XXX

 3. Annibal Says:

  @ Vedat: Hihi, grappig. Hier zeggen we “ik ga een taart bakken” :P Yupyup.. En hoe ‘ie geworden is.. Zie je zo!

  @ Mama: Hahaha, virtueel gezien wel ja ;) Xxxx

Leave a Reply

?>