Weekend

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Ik geniet nog steeds met volle teugen van mijn studie-vakantie. Ik ga op maandagvonden naar concerten, computer me suf, kan eindelijk weer eens een boek lezen en heb gisteravond zelfs met mijn tablet gespeeld om een achtergrond-’schilderij’ voor de uitnodiging voor mijn aankomende verjaardags- feestje in elkaar te flansen. Met als gevolg dat ik doodop ben. Ik struikel over mijn wallen, zogezegd. Ookal is het dus vrijdagavond, vroeg naar bed is het devies. En dat ga ik tussen nu en pak ‘m beet een uurtje ook eens even écht hardcore in de praktijk brengen hoor…  Want ik moet er natuurlijk wel fris en fruitig bijlopen bij de weblog-lunch ;)


(Hierboven trouwens een kleine versie van mijn uiteindelijke uitnodiging.. Volgens Paul is ‘ie ‘très Annibal’…)

6 Responses to “Weekend”

 1. Vedat Says:

  Het is echt heel leuk, die uitnodiging, die je hebt gemaakt, Annibal.

 2. Carrie Says:

  Truste meissie, zie je vanavond wel (zaterdag)

  Veel leifs, Mams XXX

 3. JAnneman Says:

  LEuke uitnodiging Annibal!. Heb de mijne ook net de deur uitgedaan. Ik wordt dit jaar 30.

 4. Annibal Says:

  @ Vedat: Dank je wel :)

  @ Mama: Was gezellig! Xxxx

  @ Janneman: Dank je :) Oh, je zei al dat je dit jaar ook dertig zou worden. Cool, wanneer ben je jarig dan?

 5. Martine Says:

  Leuke uitnodiging. Alvast van harte!
  En tot vanmiddag! :-) Leuk leuk!

 6. Annibal @ Martine Says:

  Dank je wel en dank je wel! Was gezellig :-)

Leave a Reply

?>