Bijna feest!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Morgen vieren wij feest, want mijn mama wordt 50 en mijn mama en papa zijn 30 jaar getrouwd. Onze plannetjes moeten nog éventjes geheim blijven, maar we hebben allemaal leuke dingen bedacht. Het wordt leuk! Vandaag zijn mijn haartjes mooi geknipt door Alice, de dochter van mijn baas en zij mag zéker nog eens met mijn haren aan de slag. Ziet er geweldig uit! (Alleen jammer dat ik niet meer de tijd heb om mijn haren nog te verven, maarja.. Kan niet alles hebben ;))

We moeten nog wel wat kleine dingen regelen, dus nu moet ik weer verder, maar overmorgen zal het uitgebreide (foto)-verslag hier te vinden zijn.. Wens mijn ouders maar veel plezier!

6 Responses to “Bijna feest!”

 1. Sjoerd Says:

  Veel plezier ouders van Anja!

 2. Vedat Says:

  Natuurlijk heel veel plezier voor iedereen en van harte gefeliciteerd met de verjaardag en het dertigjarig huwelijk.

 3. Martine Says:

  Van harte gefeliciteerd en heel veel plezier allemaal!!!

 4. miek Says:

  Veel plezier voor jou en je ouders!

 5. Janneman Says:

  Heel Heel Heel veel plezier.

 6. Annibal @ allen Says:

  Héél erg dank jullie wel allemaal! Het heeft geholpen: het was echt helemáál geweldig! Lees mijn volgende logje maar..

Leave a Reply

?>