Geslaagd. Nu nog slagen..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (4)

Het is gelukt, vandaag in de stad. We zijn geslaagd voor alles waar we voor gingen en méér :Wim heeft zijn nieuwe broeken (3 stuks) én per ongeluk ook nog een mooie blouse, ik heb 4 nieuwe t-shirts en per ongeluk ook nog hippe slippers. We hebben ons prima vermaakt en we zijn er ook nog eens 4 volle uren mee zoet geweest. Jammer, enerzijds, dat ik dan toch weer niet sterk genoeg ben om me aan mijn voorgestelde budget te houden, maar ik weet in elk geval wél zeker dat ik de rest van de zomer voldoende kleding heb.

Dit gezellige dagje winkelen luidde wel meteen een klein tijdperkje van vrijheid uit: het Grote Studeren is weer begonnen. Op 7 juni heb ik ‘m alweer: mijn examen. Hoog tijd om mijn boeken er dus weer bij te nemen en een eerste avond van noeste arbeid te ondernemen. Over twee weken heb ik mijn examentraining, dus dan moet alle stof mij weer helder voor de geest staan en daar ga ik voor. Gelukkig ben ik altijd al goed geweest in het ophalen van reeds bekende informatie.. Moet goedkomen!

Iets dat trouwens ook al snel dichterbij komt is het feestje dat mijn ouders op 3 juni gaan geven ter ere van de 50e verjaardag van mijn moeder en hun beider 30-jarige huwelijks-jubileum, dus ook hiervoor moet ik aan het klussen: het wordt hoog tijd dat er een boodschappenlijst gefabriceerd gaat worden en dat de benodigde hulptroepen worden ingeseind. Ik ben bang dat onze kapstok en de kledingkast dus nog wat langer in het verschiet moeten blijven: er moeten eerst ándere spijkers met koppen geslagen worden..

4 Responses to “Geslaagd. Nu nog slagen..”

 1. Vedat Says:

  De shirtjes en de slippers zijn leuk. Ze kleuren in ieder geval goed bij de stoelen en het weblog.
  Nou wordt het wel tijd, dat je even op jouw tanden bijt. Het is nog maar twee weken voor het examen. Dit keer geen gezeur,sleep je er deur.
  Wat leuk, dat je nog zulke jonge ouders hebt, zorg er maar voor, dt het een leuk feest wordt.

 2. Jeff Says:

  BTW: Heb je die verschrikkelijk slechte remake van The Pink Panther al gezien? Steve Martin schijnt zo slecht te zijn, dat het toch grappig is… ;-)

 3. Sjoerd Says:

  Ha wat toevallig, ik heb op 3 juni ook een feestje omdat iemand zijn moeder 50 is geworden en ook hun 30ste huwelijk viert!

  Maar goed te horen dat alles nog goed gaat daar, leuke kleertjes gehaald!

  Succes met leren!

  Groetjes
  Sjoerd

  Ps. Ik heb je nog zoveel leuke dingen te vertellen over Istanbul! We moeten binnenkort maar eens even bellen!

 4. Annibal Says:

  @ Vedat: Hihi, mooi rose is niet lelijk, zeg maar ;) Ik ga er ook echt alle moeite voor doen nu, ik wil zó graag slagen… Dat zal ik zeker doen, de foto’s zie je nog wel ;)

  @ Jeff: Nee, die ben ik heel bewust uit de weg gegaan, dat lijkt me echt een verschrikking. Het enige voordeel dat ik eraan zie is dat er nu weer leuke pink panter-spulletjes te koop zijn overal..

  @ Sjoerd: Oh, wat grappig idd :) Veel plezier daar dan! Jah, moest ook even gebeuren, zeg maar. En dank je (Idd, snel ff een keer bellen.. Ben jij donderdag vrij? Dan bel ik jou even!) Dikke kus!

Leave a Reply

?>