Morgen: vrij. Vanavond: voegen.

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (8)

Zodadelijk gaan we er eens even een lekker smeerboeltje van maken: de tegels in de keuken kunnen gevoegd worden. Wéér een stapje dichterbij een ‘echte’ keuken (zéker als je in ogenschouw neemt dat we maandag de oven krijgen!). Mogen zijn we allebei vrij en kunnen we een beetje uitslapen voor we richting Zeewolde vertrekken, waar we ons een lang weekendje zullen vermaken bij meneer Center Parcs op visite. Dat doen we niet alleen, maar ook met Paul’s ouders en zus, dus dat wordt gezellig!

Tot snel dus weer voor nu; mijn voegwerkje wacht!

8 Responses to “Morgen: vrij. Vanavond: voegen.”

 1. Vedat Says:

  Wat leuk, dat je een weekendje er tussenuit bent. Ook heel aardig trouwens, dat je jouw schoonfamilie meeneemt.

 2. Carrie Says:

  Ben benieuwd hoe het eruit ziet na het voegen, moet volgende week maar weer eens een kijkje komen nemen. Als er dan ook nog een zonnetje is kunnen we het balkon gaan plagen.
  Heel veel plezier van het weekend en rust lekker uit. We zien elkaar in iedere geval dinsdag. Veel liefs, Mams XXX >-)

 3. Janneman Says:

  Lekker genieten, hebben jullie verdiend!!

 4. jose Says:

  Hai anja

  Leuk van je mailtje dat je hebt rond gestuurd. en heel verstandig om je weblog daar even in te vermelden. Nu heb ik weer al jullie gegevens en kan ik een s zien hoe jullie wonen en hoe het er voor staat.
  Heb je wel een leuk weekendje gehad ? het weer zat in elk geval nog mee

  groeten jose

 5. Matthé Says:

  En is alles gevoegd…..??

 6. Jeff Says:

  Hoop dat jullie een beetje bijgekomen zijn in Center Parcs… en dat de hooikoorts niet al te veel last heeft veroorzaakt! Kan ik ook op jullie rekenen op ZA 27 mei? Of zijn jullie nog te druk bezig met de verhuisperikelen?

 7. Mémé Says:

  Hee lieverdsssssssss,

  hoe gaat het met jullie? In jullie nieuwe huisje? Ik voel me enorm schuldig dat ik me niet eerder heb gemeld. Maar ben superdruk met alles dat mijn sociale leven even op een laag pitje stond.. MAAR…. ik wil NU en wel HEEL snel jullie nieuwe huisje zien! en champagne drinken!!! dat moet gewoon.. ik ga 31 mei eventjes op vakantie (5 daagjes frankrijk)maar voor die tijd moet en zal ik langsgekomen zijn ;-)
  Ben zo nieuwsgierig! Gaan we bellen of mailen deze week? lijkt me een goed plan.. ik bel je anders morgenavond even!

  heeeele dikke kus van mij!

 8. Annibal Says:

  @ Vedat: Haha, lief van ons hè? (angel)

  @ Mama: Inderdaad snel eens komen kijken! :D Was gezellig jah :)

  @ Janneman: Dank je wel :)

  @ José: Wat leuk dat je mijn weblog hebt gevonden! Weekend was inderdaad érrug fijn (vooral het weer ;)). Ik ga ook trouw jouw weblog meelezen hoor, vind de reis die jullie gaan maken echt superstoer! Kus!

  @ Matthé: Ik ga zo de foto’s posten ;)

  @ Jeff: De 27e gaan we helaas niet redden (:() maar ik hoop wel dat we binnenkort eens kunnen afspreken! Die hooikoorts had trouwens idd nogal wat voeten in de aarde, maar het is allemaal goedgekomen :)

  @ Mémé: Ik weet dat je het druk hebt lief vriendinnetje, dat geeft helemaal niets :) Hoop dat we snel ff af kunnen spreken, van 8 tot 9 sport ik morgen, maar daarvoor en daarna wil ik je graag ff spreken! Xxxx

Leave a Reply

?>