Grof vuil

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Ondanks al mijn gesnotter en getraan (vreselijk als tijdens je verkoudheid ook je hooikoorts op volle toeren mee blijft draaien) ben ik heel blij: morgenochtend komt het grof vuil. Nooit gedacht dat ik nog eens zó blij zou kunnen zijn dat het grof vuil zijn opwachting gaat maken in onze straat, maar ik kijk er serieus al anderhalve week naar uit.. Maarja, dat kan ook niet anders, wanneer je mooie, nieuwe, ruime balkon in de zon vol ligt met oud laminaat en uit het huis gesloopte tegels zodat je er met dit geweldige weer mooi geen gebruik van kan maken.

 Vooralsnog betekent dat niet dat we dan na vanavond meteen wél avond aan avond op ons balkonnetje gaan slijten, want daar hebben we het te druk voor, maar af en toe eventjes van het weer genieten moet lukken :) Dan gaan we nu nog even ons grof vuil aanbied-klaar maken (de tijd dat je gewoon je teringzooi naar buiten sjankerde is al lang en breed voorbij, nette bundeltjes van max. 1.20 m. lang moeten het allemaal zijn) en de boel een plekje op straat geven.

5 Responses to “Grof vuil”

 1. Sjoerd Says:

  Wij gooien hout rotzooi gewoon op 1 bult en steken de fik erin :P

 2. Vedat Says:

  Grof vuil wordt hier al lang niet meer opgehaald. Dat moet ik zelf weg brengen naar de stort en tegewnwoordig moet er nog voor betaald worden ook.

 3. Carrie Says:

  Iedere dag weer een stapje verder naar bijna klaar. Als je belt voor een afspraak met grofvuil krijg je allemaal zommatie’s dit moet zus en dat moet zo aangeboden worden. De heren die het werk doen heb ik al zovaak bemerkt doen helemaal niet zo moeilijk ze nemen het gewoon mee. Zouden ze dat op kantoor daar ook doorhebben??? Theorie is vaak mooier als de praktijk. 9 van de 10 keer eerdat de vuilniswagen de straat in rijd is er al door iedereen in gevroet om te kijken of er nog wat van hun gading bij is.
  Veel liefs en eet smakkelijk morgen Mams XXX :-\

 4. janneman Says:

  regeltjes regeltjes. maar opruimen is echt het laatste loodje.

 5. Annibal Says:

  @ Sjoerd: Haha, dat geloof ik metéén inderdaad.. Maarja, dat gaat zo moeilijk midden in Den Haag.. Dan mogen we meteen een tijdje bij de politie gaan logeren, ben ik bang ;)

  @ Vedat: Bij ons kun je het ook wel zelf wegbrengen, maar alleen voor puin betaal je ook. Raar hoor, wist niet dat dat per gemeente verschilde.

  @ Mama: Fijn he? Jah, klopt, en de hele buurt gooit er altijd van alles bij, maarja.. Ze moeten wat, denk ik dan maar. Xxxx

  @ Janneman: Dát is waar.. Alleen nu nog het opruimwerk bínnen. Ik ben bang dat me dat meer gaat kosten dan een avondje :(

Leave a Reply

?>