Change of plan

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (3)

Kleine verandering in plan. De keuken wordt niet zwart, maar wit. De verandering is klaarblijkelijk dusdanig groot dat ik vanavond in de sportschool al heel hard werd uitgelachen door mijn schoonzus en een vriendin die ook mee-spinnen. Tja. Wat moet je, als je eerste én je tweede keus keuken plots uit het assortiment gehaald worden, terwijl meneer ikea nog niet heeft bedacht dat het dan ook handig is de keukens uit de boekjes, folders en vooral uit de winkel te halen? Dan kies je degene die je daarna het mooist vind. Hetzelfde type keuken als de zwarte, alleen dan in het wit.

Zelf moesten we ook even wennen aan het idee, maar nu we er wat over na hebben kunnen denken zijn we blij: deze keuken is tenminste óók lekker strak, net als die zwarte. En daar ging het nu juist om. Eígenlijk, achteraf gezien, geloof ik dat ik deze keuken zelfs mooier vind als onze eigenlijke tweede keuze; een geluk bij een ongeluk dus. Nu moeten we wèl weer wat andere dingen opnieuw gaan bedenken: welke tegeltjes willen we erbij? Willen we nu andere tegels op de vloer? Of willen we misschien iets héél anders op de vloer? Misschien, dat we nu de vloer zwart maken, maar dat zien we nog wel even. Voorlopig zijn we, ondanks alles, heel blij met onze keuken.

3 Responses to “Change of plan”

 1. Vedat Says:

  Eerlijk gezegd vind ik de witte keuken ook mooier dan de zwarte, maar over smaak valt niet te twisten. Als je nou toch zwart in de keuken wilt, neem dan zwarte tegels. Je moet natuurlijk een beetje bij je oude plannetje in de buurt blijven. Sterkte in ieder geval.

 2. Carrie Says:

  Wat voor kleur dan ook ………….als jullie er maar tevreden mee zijn en mooi vinden. Wat anderen vinden is niet zó belangrijk jullie moeten er tegenaan kijkenen en mee leven. Misschien weer naar de Gamma enzo voor andere vloer en muur tegels. Scheelt een hoop werk als jullie ander vloertegels zouden nemen, die andere moeten ook nog afgestoken worden voordat ze weer opnieuw gelegd kunnen worden.
  veel liefs, Mams XXX
  l-)

 3. Annibal Says:

  @ Vedat: Mmmm, ik vind het beiden erg mooi, maar omdat de zwarte er strakker uitzag ging mijn voorkeur daarnaar uit. Wit vind ik ook vaak zo’n echte keuken-kleur, zeg maar.. Maar deze is wel héél erg mooi :) En inderdaad, we hebben nu twee soorten tegels waar we uit gaan kiezen en beiden zijn zwart. Haha, inderdaad.. En dank je wel :)

  @ Mama: Klopt, en zelf vinden we dit óók erg mooi. Blij dat we allebei redelijk flexibel zijn met dat soort dingen. En mooie tegels hebben we allang weer op het oog ;) Goed nieuws in dat geval: nieuwe vloertegels it is :) Liefs en xxxx terug!

Leave a Reply

?>