Aftellen

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

We zijn er bijna, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal! De datum van de sleuteloverdracht komt zo onderhand met een noodvaart op ons afgesneld, dus werd het tijd om spijkers met koppen te slaan. Vandaag hebben we behang besteld, het aanrechtblad besteld, hippe eetkamerstoelen op de kop getikt, de verf voor de woonkamer uitgezocht en definitief besloten welke tegeltjes het gaan worden voor de keuken. Yay! We denken dat de verbouwing op zich met een flinke vaart kan gaan gebeuren, omdat het meeste dat er gedaan moet worden al is uitgedacht.. We rekenen erop dat er nog best het één en ander tegen zal gaan zitten, maar we zijn allang blij dat we alles zo goed als op papier hebben. Eén (waarschijnlijke) tegenslag hebben we al te pakken: er zijn waarschijnlijk te weinig groepen in onze stoppenkast om onze superdeluxe nieuwe keuken vol met inbouw-apparatuur te supporten en het ziet ernaar uit dat we extra groepen moeten laten aanleggen. Hoe dat werkt en wat zoiets zou kosten? Géén idee. Werkelijk niet. Een zoektocht op het internet leverde geen enkele kostenschatting op, bovendien wordt er een hoop tegenstrijdig advies gegeven. Wat we ermee moeten zullen we nog wel zien zodra we de sleutel hebben; mijn papa kan ons in elk geval vertellen of er extra groepen moeten gaan komen of niet. Duimen maar..

************

Gisteren was het feest van mijn oom en tante, waar ik een paar weken terug het stripje maakte dat ik hier postte. Het was leuk en gezellig om de familie weer eens te zien en te spreken; Marcella (de dochter van mijn neef) groeit als kool, mijn nicht uit Vugt is druk aan het aftellen voor haar bruiloft (7 april a.s.) en mijn ooms en tantes waren druk met van alles en nogwat. Ik zou willen, dat ik kon zeggen dat de ingehuurde dj’s óók leuk en gezellig waren; helaas was door het volume van hun bezigheden een gesprek voeren echter een hele onderneming, wisten ze met hun muziekkeuze zelfs de meest aan-de-dansvloer-vastgeplakte mensen naar hun stoel terug te jagen en vonden ze, dat mijn oom en tante moesten gaan dansen op een nogal hevig muziekje, terwijl mijn oom nauwelijks kan lopen zonder stok omdat zijn rug door hernia’s is verwoest. Helaas.. Evengoed hebben mijn oom en tante het geweldig naar hun zin gehad, dus ik ben allang blij. Op 3 juni hebben wij trouwens exact zo’n zelfde feestje, maar dan zijn het mijn eigen ouders die 30 jaar getrouwd zijn en is mijn mama degene die 50 gaat worden. Ook daar gaan we wat leuks van maken, al hoop ik op het moment met klem dat Paul en mijn broertje de muziek willen verzorgen.. ;)

************

Vanavond ga ik voor het eerst in een paar maanden weer eens een biertje doen in de Sowieso, heb ik met mijn vriendin Eefke afgesproken. Meer dan een jaar heb ik daar gewerkt als barvrouw, Eefke werkt er nu nog steeds. Het is altijd gezellig er te komen vanwege de groep mensen die ik er nog steeds ken; bovendien is het bier er goedkoop en vinden ze het er nog steeds ok als ik het dj-hok even induik om me op de muziek te storten (tenzij het een thema-avond is dan). Ik heb er zin in, ookal denk ik niet dat ik het zal volhouden om er tot in de vroege uurtjes rond te blijven hangen. Mijn bedje lonkt..

5 Responses to “Aftellen”

 1. Vedat Says:

  Nou kom op, je moet sowieso genieten vanavond, want er staat nog een tijdje hard werken voor de deur. Enne, Dogma heb ik denk ik gevonden, als het over die twee gevallen engelen gaat.

 2. Carrie Says:

  We zijn allemaal aan het aftellen. Pa heeft al z’n denkbaar nodige gereedschap al bij elkaar gezocht.
  Het zal een knus huissie worden.
  Groetjes en knuffels Mams XXXl-)

 3. Annibal Says:

  @ Vedat: De vroege uurtjes zijn toch nog aardig gelukt, met alle gevolgen van dien. Een stukje typen duurt een stuk langer wanneer 4 wijntjes en vermoeidheid hun tol hebben geëist..

  @ Mama: Het basis-plan is doorgesproken en volgens mij zijn papa en ik in overeenstemming. Dat knusse huis-gebeuren gaat er zeker komen :)

  Xxxx & ly terug..

 4. Janneman Says:

  Succes met klussen. Ik ben er maar weer achter gekomen, dat een goed begin het halve werk is. !!

  Groetjes

 5. Annibal @ Janneman Says:

  Dank je wel! Dát is inderdaad heel belangrijk, want dan kan je in één keer door alle ‘grote’ klussen doen..

Leave a Reply

?>