Avondje rust

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Zoals men in reaktie op mijn vorige logje al wel had geraden, hebben we vanavond maar eens een avondje rust ingepland. Al dat rondrennen is vermoeiender als het lijkt en als we straks eenmaal écht kunnen gaan beginnen willen we niet de tol betalen voor de rondrennerij van nu. De rest van de week zit overigens wel alweer aardig vol, maar dat zijn allemaal dingen die we op het gemakje kunnen doen. Morgen ga ik naar mijn ouders, woensdag ga ik naar spinning en donderdag gaan we naar de Zwennes om eens te kijken wat ze daar allemaal hebben aan inbouw-apparatuur. We weten wat we willen en waar we het voordelig aan kunnen schaffen, maar wellicht kan Zwennes ons een nog véél aantrekkelijkere deal bieden (voor de niet-hagenezen: Zwennes is een winkel die veel showmodellen en apparaten met kleine beschadigingen verkoopt met flink wat korting), dus een bezoekje aan hun winkel is altijd de moeite waard. Vrijdag is het feest van mijn oom en tante, het weekend is gereserveerd voor de laatste voorbereidingen.

Vandaag heb ik ook nog maar even met de notaris gebeld om te vragen hoe laat de overdracht gepland staat, want we hoorden maar niets. Toen de dame die ik aan de telefoon had even ging kijken bleken er stukken van de hypotheekbank te zijn die niet waren aangekomen en zonder die stukken kon er geen afspraak worden gemaakt! Stress! Gelukkig wilde de mevrouw in kwestie er wel even achteraan voor mij zodat er niets zou hoeven opschuiven naar een latere datum (help!). Al na een uurtje belde ze terug: alles was geregeld en om half elf worden we verwacht op het Noordeinde. Een zucht van verlichting ontsnapte me wel, moet ik zeggen..

Nu ga ik mijn computer uitzetten, op naar een avondje bijkomen. Chiao!

5 Responses to “Avondje rust”

 1. Vedat Says:

  Kun je bij Zwennes… Nee dat is gemeen. Ik hoop wel, dat ze precies hebben wat jij wilt, maar dan met een beschadiging, die nooit iemand zal zien.
  Maak er een rustig weekje van, want de tegenvallers, zei de optimist, moeten nog komen.

 2. Janneman Says:

  Ja leuk he dat soort dingen.Als het belangrijk is komt het niet aan. :P
  Geld dus ook voor mijn jaaropgave. :(
  Rust lekker uit!

 3. Michel Says:

  :-) Wat een leuk stukje!

 4. Mémé Says:

  en daar zijn we nog een keer
  met een reactie op je smsje!!
  Nou heel binnenkort IN jullie nieuwe huisje dus!
  Ik heb mezelf de komende 2 weken heelmaal volgeplanned met school en leuke dingen, dus we moeten even bellen!! ik bel je morgen wel even xxxxxx

 5. Annibal Says:

  @ Vedat: Nee, vraag eens? Hehe, dat is best mogelijk, ze verkopen ook veel showmodellen zonder beschadiging, daar zit meestal alleen geen doos meer omheen.. Dank je wel voor de tip, die ga ik ter harte nemen :)

  @ Janneman: Precies, altijd hetzelfde liedje. Dáár ben je inderdaad ook mooi klaar mee. En ze kunnen vást niet bij hoge uitzondering een nieuwe verstrekken? Thnx, ga ik zéker doen!

  @ Michel: Wat een leuke actie van jou ;)

  @ Mémé: Da’s goei, na negenen ben ik helemaal bereikbaar.. Dat maakt niet uit, vind het allang gezellig als je zin hebt om een keer te komen kijken :) Dikke kus, hoor je morgen!!

Leave a Reply

?>