Ik heb het KOUD!!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)De laatste loodjes wegen het zwaarst‘, zegt men. Klopt, zeg ik. Voorál wanneer het de laatste loodjes in een zo ongeveer niet geïsoleerd huis zonder cv betreft. Laatste loodjes in een huis, waarvan de keuken en de badkamer slechts bestaan uit een soort caravan-achtige constructie, welke aan de eigenlijke woning zijn ‘vastgeplakt’. Laatste loodjes, vóór verhuizing naar een huis met CV. Laatste loodjes, terwijl de temperatuur in korte tijd weer ernstig is gekelderd en de luchtvochtigheid daar nog een schepje bovenop doet. Met name als ik naar het toilet moet baal ik ervan; het kost me met deze temperaturen extreem veel moeite me er alleen al toe te zetten de woonkamer uit te gaan.

Het einde mag dan in zicht zijn, voorlopig zit ik opgescheept met lood in mijn schoenen als ik moet plassen.. En nu zijn ook mijn chocotoff’s niet meer eetbaar omdat ze keihard zijn geworden van de kou!!

Nog even.. Ik tel af met heel mijn hart.

7 Responses to “Ik heb het KOUD!!”

 1. Vedat Says:

  Ik ken het verschijnsel van een wc, die niet verwarmd is en dan zetten sommigen nog een raampje open, zodat je de kont bevriest. Ik glimlach nu even, want ik heb een vunzige gedachte. Ach vooruit. Ik dacht eraan, dat je met een koude doos op de doos zat. Niet boos worden hoor.

 2. sanneke Says:

  Brrr, tot wanneer moet je nog in de kou zitten?

 3. Carrie Says:

  Het heeft geen zin meer om een bontje om de bril tedoen. Nog ff door bijten meissie, des te blijer ben je als je verhuisd bent
  Mams XXX

 4. Annibal Says:

  @ Vedat: ik word niet zo snel boos hoor.. En je hebt nog gelijk ook ;) Ben allang blij dat het niet vriest, anders kwamen er waarschijnlijk ijsblokjes uit..

  @ Sanneke: Tot het weer beter wordt óf tot ongeveer half april.. Maandag over een week krijgen we de sleutel, dan gaan we een nieuwe keuken plaatsen, verven, behangen en parket leggen. We hopen stíekum wel vóór Paul’s verjaardag (11 april) over te zijn, maar of dat gaat lukken…

  @ Mama: Hahaha, niet echt nee.. Dat is een ding dat zeker is idd ;) Xxxx

 5. Kirs Says:

  Eigenlijk zit er maar een ding op… lekker dicht tegen elkaar aankruipen!

  (en hoe smerig is het wel niet als er over dat bontje op de bril wordt geplast??)

 6. Matthé Says:

  Sterkte ermee! Dit zijn inderdaad niet de meest leuke momenten. Toch is het echt zo dat als je klaar bent je snel de klote periode vergeet.

 7. Annibal Says:

  @ Kirs: Hehe, ik maak inderdaad volop gebruik van Paul’s warmte (helemáál fijn als ook de katjes er nog bij kruipen ;)), maar dat moment dat je weer je bed uit moet valt altijd zo zwaar..

  @ Matthé: Gaat wel lukken hoor, dank je wel :) En inderdaad, als we strax zijn verhuisd voel ik me vast als een prinsesje na al deze kou..

Leave a Reply

?>